Bybit Refer Friend Bonus - заработете над 1710 USDT и 30% провизија

Bybit Refer Friend Bonus - заработете над 1710 USDT и 30% провизија
 • Период на промоција: Нема ограничено време
 • Промоции: Заработете над 1710 USDT и 30% провизија
Во брзиот свет на тргување со криптовалути, Bybit се појави како водечка платформа, обезбедувајќи им на трговците најсовремени алатки и функции за навигација на динамичниот пазар. Една од клучните предности на користењето на Bybit е можноста да заработите профитабилни бонуси, зголемувајќи го вашето трговско искуство и потенцијалниот профит. Овој сеопфатен водич има за цел да ве води низ чекорите за отклучување на бонуси на Bybit, обезбедувајќи да го искористите максимумот од вашето трговско патување.


Што е програмата за упатување Bybit?

Програмата за упатување Bybit е дизајнирана како иницијатива за поттикнување, која нуди награди и за вас и за вашите пријатели. Со поканување на пријатели да се придружат на Bybit и да се вклучат во програмски задачи, имате можност да заработите ексклузивни награди, со потенцијал да акумулирате до 1.710 USDT. Неопходно е да се завршат сите задачи во периодот на Програмата за упатување за да се квалификувате за награди. Понатаму, можете да заработите до 30% во провизии секој пат кога вашиот судија ќе заврши трговија на Bybit.

Како да поканите пријатели на Bybit

Споделете го вашиот код и врска

 • Можете да ги поканите вашите пријатели да ги користат сите производи на Bybit со само еден код за упатување.

Поврзете се со вашите пријатели

 • Вашите пријатели ќе бидат поврзани со вас откако ќе се пријават.

Добијте повеќекратни награди

 • Автоматски добивајте провизии за тргување, награди за бајбит картички и награди за тргување копии кога вашите пријатели тргуваат, аплицираат за Bybit картичка или започнуваат со тргување со копии.
Bybit Refer Friend Bonus - заработете над 1710 USDT и 30% провизија


Како можам да заработам награди за покана во вредност до 1.710 USDT?

За да се квалификувате за награди, вашите пријатели мора да ги регистрираат своите сметки користејќи го вашиот код/врска за упатување на или по 17 мај 2023 година, во 10 часот UTC. Штом вашите пријатели успешно ќе ги исполнат задачите на нивниот судија, и двајцата ќе имате право да ги добивате соодветните награди, кои може да се видат во вашата историја на упатување. Има пет (5) задачи што треба да ги завршат вашите пријатели:

 1. Задача за депозит за судии: Кога вашиот пријател ќе депонира еднаков или повеќе од 100 УСД во рок од седум (7) дена од пријавувањето, вие и вашиот пријател ќе добиете бонус од 10 USDT.
 2. Задача за тргување со судии: Кога вашиот пријател ќе ја заврши задачата за судски депозит и ќе тргува најмалку 500 долари на лице место и/или деривати во рок од 30 дена од регистрацијата, вие и вашиот пријател ќе добиете бонус од 15 USDT.
 3. Задача за напредна трговија со судии: Кога вашиот пријател ќе ја заврши задачата за депозит за судии и ќе тргува со најмалку 10.000 УСД на лице место и/или со деривати во рок од 30 дена од пријавувањето, секој од вас ќе заработи Мистериска кутија во вредност до 1.000 USDT.
 4. Препорака за копирање на тргување: со упатување на вашите пријатели на Copy Trading, можете да отклучите дополнителни награди до 665 USDT.
 5. Препорака за Bybit картичка: Воведете нови членови во Bybit картичката и за секое успешно упатување, и вие и новиот член на картичката ќе добивате до 20 USDT како награди.


Како функционира Bybit картичката

Bybit Card е дебитна картичка Mastercard која овозможува лесен и безбеден пристап до вашите средства каде и кога ви треба, што ја прави врвен придружник за вашето крипто патување.

Надвор од рампата на вашата крипто

 • Средствата во вашата сметка за финансирање автоматски ќе се одземат кога ќе ја користите картичката за плаќање. Доколку е потребно, преостанатиот биланс ќе биде покриен со конвертирање на вашиот крипто во фиат валута.


Флексибилно управување со картички

 • Прегледувајте ги вашите трансакции и управувајте со вашата картичка во движење преку My Bybit Card, контролна табла достапна преку веб и апликација на Bybit.


Неограничен шопинг

 • Користете ја вашата Bybit картичка кај над 90 милиони трговци со Mastercard ширум светот.
Bybit Refer Friend Bonus - заработете над 1710 USDT и 30% провизија


Што е квалификуван судија?

За да биде квалификуван судија, вашиот поканет мора:
 1. Регистрирајте се за нивната сметка на Bybit со вашата референтна врска или код
 2. Направете кумулативен депозит од најмалку 100 USDT (или еквивалент во која било монета) во рок од седум (7) дена од регистрацијата
 3. Акумулирај обем на тргување од најмалку 500 USDT (спот или деривати) во рок од 30 дена од регистрацијата


Кога ќе бидат распределени наградите за покани?

За да обезбедиме правичност и праведност, ќе го провериме статусот на сметката на вашите пријатели во рок од 14 дена. Потсетете ги вашите пријатели да не повлекуваат никакви токени за време на периодот на проверка. (Внатрешниот трансфер на Bybit се смета за повлекување.) Ако нема ненормални услови од сметките на вашите пријатели, и двајцата можете да ги барате наградите од вашиот Центар за награди (достапен 30 дена).
Thank you for rating.