ByBit Придружна програма - Bybit North Macedonia - Bybit Северна Македонија

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Bybit


Како функционира Bybit Affiliate Program?

Bybit Affiliate Program обезбедува доживотни провизии за нашите партнери. Провизиите се пресметуваат во реално време за корисниците кои се регистрираат преку врската на нашиот партнер и активно тргуваат на Bybit. Нашите партнери ќе добијат пристап до посветен менаџер на сметки кој ќе обезбеди поддршка за маркетинг и технички потреби за да помогне во подобрувањето на стапките на конверзија и зголемување на провизиите.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Bybit
Како можам да се регистрирам за Bybit Affiliate програмата?

Чекор 1: Одете на affiliates.bybit.com и кликнете на копчето „Примени“. Пополнете брз прашалник за себе и вашите планови за промовирање на Bybit.

Чекор 2:Откако нашиот тим ќе ја процени вашата апликација и ќе осигури дека се исполнети одредени критериуми, вашата апликација ќе биде одобрена. ќе добиете единствена врска за упатување за да ја споделите со вашата публика.

Чекор 3: Промовирајте ја вашата сопствена врска во написи, социјални медиуми и други форми на содржина и заработете доживотни провизии за секој нов активен клиент!
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Bybit

Ќе заработите

Добивајте месечен повторлив дел од приходите за секој клиент што го повикувате на Bybit
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Bybit


Станете деловен партнер на Bybits

Стапката на провизија е повеќе од два пати повисока од индустриските стандарди

11.000+
  • Партнери на инфлуенсери
160+ земји
  • Глобална покриеност
5.600+ БТК
  • Вкупна исплатена провизија


Предности на Огранок на Bybit

Најконкурентна комисија за провизија за тргување
  • Ексклузивни промоции за филијали со најдобри перформанси

Здружен систем
  • Најсеопфатен систем за партнерство во индустријата: поддржува дневно повлекување готовина за порамнување провизии и доаѓа со контролна табла за брз преглед за извештаи и детали за провизии.

Маркетинг поддршка
  • Индивидуално приспособен маркетинг материјал во комбинација со нарачани маркетинг активности за да одговори на различни потреби.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Bybit

Најчесто поставувани прашања (ЧПП)


Дали треба да платам нешто за да учествувам во Affiliate програмата?

Апсолутно не! Учеството во придружната програма на Bybit е целосно бесплатно, предмет на одобрување од тимот на Bybit.

Дали треба да поминам верификација на идентитетот за да учествувам во Affiliate програмата?

Повторно, апсолутно не! Од вас не се бара да поминете каква било потврда за лична карта или да вршите какви било процедури за KYC.

Кога ќе ми се исплати провизијата?

Провизиите се обработуваат и се исплаќаат секој ден во 00:00 часот UTC.

Каде можам да ја видам мојата заработка од партнер?

Заработката од партнерите може да се гледа во вашиот Bybit Affiliate Backend под страницата Комисии. Внатре, ќе можете да ги видите сите детали во врска со вашата заработка.

Како можам да ја повлечам мојата заработка?

Чекор 1: Извршете успешно најавување на вашиот Bybit Affiliate Backend

Чекор 2: Кликнете на Повлекување на горниот десен агол на контролната табла

Чекор 3: Внесете ја сумата што сакате да ја повлечете и кликнете на Повлечете. Износот ќе биде веднаш префрлен на вашата придружна страница со средства за тргување со сметки Bybit.

Чекор 4: Изведете рутинско повлекување средства во вашата сметка за тргување Bybit до посакуваната адреса на надворешен паричник.
Thank you for rating.