Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit

Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit
Дали гледате потенцијални можности за инвестирање на пазарот на крипто? Не можам да дочекам да се вози на крипто бранот на Bybit? Почекајте, пред да тргувате, проверете дали веќе имате сметка на Bybit.

Сè уште немате сметка? Ве молиме следете ги чекорите подолу.


Како да регистрирате сметка на Bybit【PC】

За трговците на интернет, посетете го Bybit . Можете да го видите полето за регистрација на левата страна на страницата.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit
Ако сте на друга страница, како што е почетната страница, можете да кликнете на „Регистрирај се“ во горниот десен агол за да влезете во страницата за регистрација.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit
Ве молиме внесете ги следните информации:
  • И-мејл адреса
  • Силна лозинка
  • Код за упатување (опционално)

Проверете дали сте ги разбрале и се согласиле условите и политиката за приватност, а откако ќе проверите дали внесените информации се точни, кликнете „Продолжи“.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit
Внесете го кодот за потврда испратен до вашето сандаче за е-пошта. Ако не сте ја добиле е-поштата за потврда, љубезно проверете ја папката за спам на вашата е-пошта.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit
Секоја чест! Успешно регистриравте сметка на Bybit.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit

Како да регистрирате сметка на Bybit【APP】

За трговците кои ја користат апликацијата на Bybit, можете да ја внесете страницата за регистрација со кликнување на „Регистрирај се / Најавете се за да добиете бонус“ на почетната страница.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit
Следно, ве молиме изберете го начинот на регистрација. Можете да се регистрирате користејќи ја вашата адреса за е-пошта или мобилен број.

Регистрирајте се преку е-пошта

Ве молиме внесете ги следните информации:
  • И-мејл адреса
  • Силна лозинка
  • Код за упатување (опционално)

Проверете дали сте ги разбрале и се согласиле условите и политиката за приватност, а откако ќе проверите дали внесените информации се точни, кликнете „Продолжи“.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit
Ќе се појави страница за верификација. Ве молиме повлечете го лизгачот за да ги завршите барањата за потврда.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit
На крајот, внесете го кодот за потврда испратен до вашето сандаче за е-пошта.

Забелешка:
Ако не сте ја добиле е-поштата за потврда, љубезно проверете ја папката за спам на вашата е-пошта.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit
Секоја чест! Успешно регистриравте сметка на Bybit.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit


Регистрирајте се по мобилен број

Ве молиме изберете или внесете ги следните информации:
  • Код на држава
  • Мобилен број
  • Силна лозинка
  • Код за упатување (опционално)

Проверете дали сте ги разбрале и се согласувате со условите и политиката за приватност, а откако ќе проверите дали внесените информации се точни, кликнете „Продолжи“.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit
Конечно, следете ги упатствата, повлечете го лизгачот за да ги завршите барањата за потврда и внесете го кодот за потврда SMS испратен до вашиот мобилен број.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit
Секоја чест! Успешно регистриравте сметка на Bybit.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit

Како да инсталирате Bybit APP на мобилни уреди (iOS/Android)


За iOS уреди

Чекор 1: Отворете ја „App Store“.

Чекор 2: Внесете „Bybit“ во полето за пребарување и побарајте.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit
Чекор 3: Кликнете на копчето „Земи“ на официјалната апликација Bybit.

Чекор 4: трпеливо чекајте да заврши преземањето.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit
Можете да кликнете на „Отвори“ или да ја пронајдете апликацијата Bybit на почетниот екран веднаш штом ќе заврши инсталацијата за да го започнете вашето патување до криптовалутите!
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit


За уреди со Android

Чекор 1: Отворете ја „Play Store“.

Чекор 2: Внесете „Bybit“ во полето за пребарување и побарајте.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit
Чекор 3: Кликнете на копчето „Инсталирај“ на официјалната апликација Bybit.

Чекор 4: трпеливо чекајте да заврши преземањето.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit
Можете да кликнете на „Отвори“ или да ја пронајдете апликацијата Bybit на почетниот екран веднаш штом ќе заврши инсталацијата за да го започнете вашето патување до криптовалутите!
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Bybit


Најчесто поставувани прашања (ЧПП)


Што е подсметка Bybit?

Подсметките ви дозволуваат да управувате со помали самостојни Bybit сметки вгнездени под една главна сметка за да постигнете одредени трговски цели.

Кој е максималниот дозволен број на подсметки?

Секоја главна сметка на Bybit може да поддржува до 20 подсметки.

Дали подсметките имаат услов за минимално салдо?

Не, не е потребно минимално салдо за да се задржи активна подсметка.
Thank you for rating.
ОДГОВОРИ НА КОМЕНТАР Откажи го одговорот
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!
Остави коментар
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!