Како да депонирате во Bybit
Упатства

Како да депонирате во Bybit

Барате водич за тоа како да депонирате средства на Bybit? Ве слушаме! Еве детален процес на работа за да можете лесно да направите депозит со префрлање криптовалута од вашиот паричник или депонирање на фиат валута на вашата сметка на Bybit.
Како да контактирате со поддршката на Bybit
Упатства

Како да контактирате со поддршката на Bybit

Имате прашање за тргување и ви треба стручна помош? Не разбирате како функционира една од вашите графикони? Или можеби имате прашање за депозит/повлекување. Без оглед на причината, сите клиенти наидуваат на прашања, проблеми и општи куриозитети за тргувањето. За среќа, Bybit ве покрива без оглед на тоа кои се вашите индивидуални потреби. Еве брз водич каде можете да најдете одговори на вашите прашања. Зошто ви треба водич? Па, затоа што има еден куп различни типови прашања и Bybit има ресурси наменети специјално за да ве наведат на вистинскиот пат и да се вратите да го правите она што го сакате - тргување. Значи, ќе наведеме што е секој ресурс и како може да ви помогне.