ByBit Programi i Filialit - Bybit Albania - Bybit Shqipëria

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Bybit


Si funksionon Programi i Filialit Bybit?

Bybit Affiliate Program ofron komisione të përjetshme për partnerët tanë. Komisionet llogariten në kohë reale për përdoruesit që regjistrohen përmes lidhjes së partnerit tonë dhe tregtojnë në mënyrë aktive në Bybit. Partnerët tanë do të kenë akses te një menaxher i dedikuar llogarie, i cili do të ofrojë mbështetje për nevojat e marketingut dhe teknike për të ndihmuar në përmirësimin e normave të konvertimit dhe rritjen e komisioneve.
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Bybit
Si mund të regjistrohem në Programin e Filialit Bybit?

Hapi 1: Shkoni te affiliates.bybit.com dhe klikoni butonin "Apliko". Plotësoni një pyetësor të shpejtë për veten dhe planet tuaja për të promovuar Bybit.

Hapi 2:Pasi ekipi ynë të vlerësojë aplikimin tuaj dhe të sigurohet se disa kritere janë përmbushur, aplikacioni juaj do të miratohet. do të merrni një lidhje unike referimi për ta ndarë me audiencën tuaj.

Hapi 3: Promovoni lidhjen tuaj të personalizuar në artikuj, media sociale dhe forma të tjera të përmbajtjes dhe fitoni komisione të përjetshme për çdo klient të ri aktiv!
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Bybit

Ju do të fitoni

Merrni pjesë të përsëritura mujore të të ardhurave për çdo klient që i referoheni Bybit
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Bybit


Bëhuni partner biznesi i Bybits

Norma e komisionit është më shumë se dy herë më e lartë se standardet e industrisë

11,000+
  • Partnerët ndikues
Mbi 160 shtete
  • Mbulimi global
5600+ BTC
  • Komisioni total i paguar


Përfitimet e Filialit Bybit

Komisioni më konkurrues i tarifave tregtare
  • Promovime ekskluzive për filialet me performancën më të mirë

Sistemi i Filialeve
  • Sistemi më gjithëpërfshirës i filialeve të industrisë: mbështet tërheqjet ditore të parave të shlyerjes së komisioneve dhe vjen me një panel kontrolli me shikim të shpejtë për raportet dhe detajet e komisioneve.

Mbështetja e marketingut
  • Material marketingu i personalizuar individualisht i kombinuar me aktivitete marketingu të personalizuara për të adresuar nevoja të ndryshme.
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Bybit

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


A duhet të paguaj ndonjë gjë për të marrë pjesë në Programin e Filialit?

Absolutisht jo! Pjesëmarrja në Programin e Filialit Bybit është plotësisht falas, subjekt i miratimit nga ekipi i Bybit.

A duhet të kaloj verifikimin e identitetit për të marrë pjesë në Programin e Filialit?

Përsëri, absolutisht jo! Nuk ju kërkohet të kaloni asnjë verifikim ID ose të kryeni ndonjë procedurë KYC.

Kur do të paguhem komisionin tim?

Komisionet përpunohen dhe paguhen çdo ditë në 00:00 UTC.

Ku mund t'i shikoj të ardhurat e mia të filialeve?

Fitimet e filialeve mund të shihen brenda Bybit Affiliate Backend nën faqen e komisioneve. Brenda, do të keni mundësi të shikoni të gjitha detajet në lidhje me fitimet tuaja.

Si mund t'i tërheq të ardhurat e mia?

Hapi 1: Kryeni një hyrje të suksesshme në Backend-in tuaj të Bybit Affiliate

Hapi 2: Klikoni në Tërhiqe në këndin e sipërm djathtas të panelit të kontrollit

Hapi 3: Futni shumën që dëshironi të tërhiqni dhe klikoni në Tërheqje. Shuma do të transferohet menjëherë në faqen tuaj shoqëruese të aktiveve të llogarive tregtare Bybit.

Hapi 4: Kryeni një tërheqje rutinë të aseteve brenda llogarisë tuaj të tregtimit Bybit në adresën tuaj të dëshiruar të portofolit të jashtëm.
Thank you for rating.