Si të kontaktoni mbështetjen e Bybit
Tutoriale

Si të kontaktoni mbështetjen e Bybit

Keni një pyetje tregtare dhe keni nevojë për ndihmë profesionale? Nuk e kuptoni se si funksionon një nga tabelat tuaja? Ose ndoshta keni një pyetje për depozitë/tërheqje. Cilado qoftë arsyeja, të gjithë klientët përballen me pyetje, probleme dhe kuriozitete të përgjithshme rreth tregtimit. Për fat të mirë, Bybit ju ka mbuluar pavarësisht nga nevojat tuaja individuale. Këtu është një udhëzues i shpejtë ku mund të gjeni përgjigje për pyetjet tuaja. Pse keni nevojë për një udhëzues? Epo, sepse ka një mori llojesh të ndryshme pyetjesh dhe Bybit ka burime të alokuara posaçërisht për t'ju vënë në rrugën e duhur dhe për t'ju kthyer të bëni atë që dëshironi - tregtimin. Pra, ne do të përshkruajmë se çfarë është çdo burim dhe si mund t'ju ndihmojë.
Si të Tregoni Crypto-n për Fillestarët në Bybit
Strategjitë

Si të Tregoni Crypto-n për Fillestarët në Bybit

Kapja e fitimeve duke ecur në vrullin e tendencave të tregut merr një kuptim krejtësisht të ri në botën e kriptomonedhës. Megjithatë, strategjitë e provuara dhe të vërteta kanë shumë pika kryqëzimi midis tregtimit tradicional dhe atij të kriptove. Në këtë artikull, ju mund të mësoni bazat e tregtimit të tendencave dhe të shihni se si ato zbatohen për asetet dixhitale si Bitcoin.