Bonusi i Bybit Refer Friends - Fitoni mbi 1710 USDT dhe 30% komision

Bonusi i Bybit Refer Friends - Fitoni mbi 1710 USDT dhe 30% komision
 • Periudha e promovimit: Nuk ka kohë të kufizuar
 • Promovimet: Fitoni mbi 1710 USDT dhe 30% komision
Në botën me ritme të shpejta të tregtimit të kriptomonedhave, Bybit është shfaqur si një platformë lider, duke u ofruar tregtarëve mjete dhe veçori të fundit për të lundruar në tregun dinamik. Një nga avantazhet kryesore të përdorimit të Bybit është mundësia për të fituar bonuse fitimprurëse, duke rritur përvojën tuaj tregtare dhe fitimet e mundshme. Ky udhëzues gjithëpërfshirës synon t'ju përcjellë hapat për të zhbllokuar bonuset në Bybit, duke ju siguruar që të përfitoni sa më shumë nga udhëtimi juaj tregtar.


Çfarë është programi i referimit Bybit?

Programi i Referimit Bybit është krijuar si një iniciativë nxitëse, duke ofruar shpërblime si për ju ashtu edhe për miqtë tuaj. Duke ftuar miqtë të bashkohen me Bybit dhe të përfshihen në detyrat e programit, ju keni mundësinë të fitoni shpërblime ekskluzive, me potencialin për të grumbulluar deri në 1710 USDT. Është thelbësore të përfundoni të gjitha detyrat brenda periudhës së Programit të Referimit për t'u kualifikuar për shpërblime. Për më tepër, ju do të fitoni deri në 30% komisione sa herë që gjyqtari juaj përfundon një tregti në Bybit.

Si të ftoni miqtë në Bybit

Ndani kodin dhe lidhjen tuaj

 • Ju mund t'i ftoni miqtë tuaj të përdorin të gjitha produktet Bybit me vetëm një kod referimi.

Lidhu me miqtë e tu

 • Miqtë tuaj do të lidhen me ju pasi të regjistrohen.

Merrni shpërblime të shumta

 • Merrni automatikisht komisionet e tregtimit, shpërblimet e kartave Bybit dhe shpërblimet e tregtimit të kopjimit kur miqtë tuaj bëjnë tregti, aplikoni për një kartë Bybit ose filloni të tregtoni kopje.
Bonusi i Bybit Refer Friends - Fitoni mbi 1710 USDT dhe 30% komision


Si mund të fitoj shpërblimet e ftesës me vlerë deri në 1710 USDT?

Për t'u kualifikuar për shpërblime, miqtë tuaj duhet të regjistrojnë llogaritë e tyre duke përdorur kodin/lidhjen tuaj të referimit në ose pas datës 17 maj 2023, në orën 10:00 UTC. Pasi miqtë tuaj të përmbushin me sukses detyrën(et) e arbitrit të tyre, të dy do të keni të drejtë të merrni shpërblimet përkatëse, të cilat mund të shihen në historinë tuaj të referimit. Janë pesë (5) detyra që miqtë tuaj duhet të kryejnë:

 1. Detyra e depozitimit të gjyqtarit: Kur shoku juaj depoziton të barabartë ose më shumë se 100 dollarë brenda shtatë (7) ditëve nga regjistrimi, ju dhe shoku juaj do të merrni një bonus prej 10 USDT.
 2. Detyra e Tregtisë së Arbitrit: Kur shoku juaj përfundon detyrën e depozitimit të arbitrit dhe tregton të paktën 500 dollarë në vend dhe/ose derivate brenda 30 ditëve nga regjistrimi, ju dhe shoku juaj do të merrni një bonus prej 15 USDT.
 3. Detyra e Avancuar e Tregtisë së Arbitrit: Kur shoku juaj përfundon detyrën e depozitimit të arbitrit dhe tregton të paktën 10,000 dollarë në vend dhe/ose derivate brenda 30 ditëve nga regjistrimi, secili do të fitoni një Kuti të Misterit me vlerë deri në 1,000 USDT.
 4. Referimi i Kopjimit të Tregtisë: Duke i referuar miqtë tuaj te Copy Trading, ju mund të zhbllokoni shpërblime shtesë deri në 665 USDT.
 5. Referimi i kartës Bybit: Prezantoni anëtarë të rinj në kartën Bybit dhe për çdo referim të suksesshëm, ju dhe anëtari i ri i kartës do të merrni deri në 20 USDT në shpërblim.


Si funksionon karta Bybit

Bybit Card është një kartë debiti Mastercard që lejon akses të lehtë dhe të sigurt në fondet tuaja kudo dhe kurdo që të keni nevojë, duke e bërë atë shoqëruesin përfundimtar për udhëtimin tuaj të kriptos.

Jashtë Ramp Crypto tuaj

 • Fondet në llogarinë tuaj të financimit do të zbriten automatikisht kur përdorni kartën tuaj për të kryer një pagesë. Nëse është e nevojshme, bilanci i mbetur do të mbulohet duke e kthyer kripto-n tuaj në monedhën fiat.


Menaxhimi fleksibël i kartave

 • Shikoni transaksionet tuaja dhe menaxhoni kartën tuaj në lëvizje përmes My Bybit Card, një panel kontrolli i aksesueshëm nëpërmjet uebit dhe aplikacionit Bybit.


Blerje pa kufi

 • Përdorni kartën tuaj Bybit në mbi 90 milionë tregtarë Mastercard në mbarë botën.
Bonusi i Bybit Refer Friends - Fitoni mbi 1710 USDT dhe 30% komision


Çfarë është një gjyqtar i kualifikuar?

Për të qenë një gjyqtar i kualifikuar, i ftuari juaj duhet:
 1. Regjistrohuni për llogarinë e tyre Bybit me lidhjen ose kodin tuaj të referimit
 2. Bëni një depozitë kumulative prej të paktën 100 USDT (ose ekuivalenti në çdo monedhë) brenda shtatë (7) ditëve nga regjistrimi
 3. Akumuloni një vëllim tregtar prej të paktën 500 USDT (Spot ose Derivat) brenda 30 ditëve nga regjistrimi


Kur do të shpërndahen shpërblimet e ftesës?

Për të siguruar drejtësi dhe drejtësi, ne do të kontrollojmë statusin e llogarisë së miqve tuaj brenda 14 ditëve. Ju lutemi kujtojuni miqve tuaj që të mos tërheqin asnjë shenjë gjatë periudhës së kontrollit. (Transferimi i brendshëm në Bybit llogaritet si tërheqje.) Nëse nuk ka kushte jonormale nga llogaritë e miqve tuaj, të dy mund të kërkoni shpërblimet nga Qendra juaj e Shpërblimeve (e disponueshme për 30 ditë).
Thank you for rating.